Warta

  • Kesalahan umum lan cara ngatasi masalah mesin press

    Mesin apa wae bakal nemoni kesalahan mesin sajrone digunakake. Yen sampeyan pengin ngatasi kesalahan mesin, luwih dhisik kudu ngerti sebabe kesalahan lan ngilangi kesalahan kasebut. Ing ngisor iki minangka sawetara kesalahan umum lan cara ngatasi masalah nalika operasi ...
    Waca liyane
  • Petunjuk Mesin Pencet Mekanik China (Mesin Curan Bingkai Tunggal Cangkang)

    C Frame Single Crank (ST Series) Press Precision High Pelanggan sing dikepengini: Halo, matur nuwun amarga nggunakake DAYA Presses! Perusahaan kami duwe spesialisasi kanggo ngasilake kabeh jinis pencet. Sadurunge ninggalake pabrik, mesin kasebut diproduksi sesuai karo operasional sertifikasi kualitas internasional ...
    Waca liyane
  • Mesin pencet kacepetan dhuwur

    Mesin pencet kecepatan tinggi Pukulan kecepatan tinggi (pencet kecepatan tinggi) minangka campuran besi cor khusus terintegrasi kanthi kaku lan resistensi kejut. Slider dirancang kanthi path pandhuan sing dawa lan dilengkapi piranti balancing slider kanggo njamin operasi sing akurat lan stabil. Kabeh komponen anti-nganggo ...
    Waca liyane
  • Stamping Logam CHINA

    Metal Stamping CHINA Minangka produsen stamping logam CHINA, Grup Ge-Shen nawakake layanan CHINA stamping logam lan nyedhiyakake komponen stempel logam, njamin kualitas tinggi. Kanthi dhukungan saka teknologi modern lan profesional ahli, kita ngowahi kumparan baja dadi komponen logam ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi saka stainless steel

    Klasifikasi stainless steel: Presipitasi pengerasan stainless steel Kanthi formabilitas sing apik lan stabilitas sing apik, bisa digunakake minangka bahan kekuatan ultra-dhuwur ing industri nuklir, industri penerbangan lan aerospace. Bisa dipérang dadi sistem CR (400 Series), sistem Cr Ni (300 Series), Cr ...
    Waca liyane
  • Cara milih doyo sing pas kanggo bagean stamping

    Produksi mati kudu gumantung marang doyo (pencet) kanggo menehi tenaga, ukuran mati sing beda, jinis struktur kudu milih doyo sing beda kanggo cocog. Pilihan doyo sing cukup bisa nyuda biaya lan ngirit sumber daya. Standar utama pukulan pilihan die diukur kanthi tonase, sing biasane dipikolehi ...
    Waca liyane
  • Produsen pers gedhe kanggo sampeyan nganalisa proses operasine

    Produsen pers gedhe kanggo sampeyan nganalisa babagan carane nggawe panjaluk pasar supaya bisa luwih kepenak? Lumahing posisi elemen posisi penet skala gedhe duwe sangu, lan permukaan posisi bisa ditrapake kanthi alus sawise dipasang. Cara iki digunakake kanggo ...
    Waca liyane
  • Limang proses mbentuk logam lembaran umum

    Logam lembaran (biasane baja utawa aluminium) duwe peran penting ing konstruksi lan manufaktur. Ing industri konstruksi, digunakake minangka bangunan lan cangkang utawa atap; ing industri pabrikan, sheet metal digunakake kanggo suku cadang mobil, mesin abot, lsp. Ing pabrikan sheet metal, m ...
    Waca liyane