Warta

  • Cara milih doyo sing pas kanggo bagean stamping

    Produksi mati kudu gumantung marang doyo (pencet) kanggo menehi tenaga, ukuran mati sing beda, jinis struktur kudu milih pukulan sing beda kanggo cocog. Pilihan doyo sing cukup bisa nyuda biaya lan ngirit sumber daya. Standar utama pukulan pilihan die diukur kanthi tonase, sing biasane dipikolehi ...
    Waca liyane
  • Produsen pers gedhe kanggo sampeyan nganalisa proses operasine

    Produsen pers gedhe kanggo sampeyan nganalisa babagan carane nggawe panjaluk pasar supaya bisa luwih kepenak? Lumahing posisi elemen posisi penet skala gedhe duwe sangu, lan permukaan posisi bisa ditrapake kanthi alus sawise dipasang. Cara iki digunakake kanggo ...
    Waca liyane
  • Limang proses mbentuk logam lembaran umum

    Logam lembaran (biasane baja utawa aluminium) duwe peran penting ing konstruksi lan manufaktur. Ing industri konstruksi, digunakake minangka bangunan lan cangkang utawa atap; ing industri pabrikan, sheet metal digunakake kanggo suku cadang mobil, mesin abot, lsp. Ing pabrikan sheet metal, m ...
    Waca liyane
  • Perbaikan pers lan perawatan

    Pangopènan Mekanik pangopènan 1500-2000 jam pangopènan Tes lan nyetel output minyak lan fungsi deteksi tekanan minyak pelumasi. Filter sistem udara, katup penyesuaian feeder minyak lan fungsi liyane lan inspeksi tes impurities lembab lan penyesuaian sing dibutuhake. 3。 Tekanan udara ...
    Waca liyane
  • Pandhuan operasi kanggo mesin penet

    Produksi keamanan Amarga doyo duwe karakteristik kacepetan dhuwur lan tekanan dhuwur, peraturan keamanan tartamtu kudu diamati nalika nggunakake doyo kanggo kothong lan mbentuk. 1. Bagian transmisi sing ana ing njaba penet kudu dipasang kanthi tutup protèktif. Dilarang ...
    Waca liyane
  • Struktur stamping mati

    Struktur ringkes 1. Die ndhuwur Bagian ndhuwur mati yaiku bagean ndhuwur kabeh mati, yaiku bagean mati sing dipasang ing slider penet. 2. Basis cetakan ndhuwur Basis mati ndhuwur minangka sisih ndhuwur piring sing bentuk ndhuwur mati, sing cedhak karo slider penet lan dipasang karo slider press throug ...
    Waca liyane
  • Aplikasi lan klasifikasi pers

    Aplikasi lan karakteristik Punch digunakake ing peralatan elektronik, komunikasi, komputer, peralatan rumah tangga, perabotan, transportasi, (mobil, motor, sepeda) bagean hardware lan stamping lan form liyane. (1) kekakuan dhuwur lan bingkai presisi tinggi dilas nganggo piring ...
    Waca liyane
  • Punch press machine lan prinsip sing digunakake

    Punch press lan asas kerjane Punch press, yaiku pencet. Ing produksi nasional, proses stamping duwe kaluwihan ngirit bahan lan energi, efisiensi dhuwur, syarat teknis sing murah kanggo operator lan nggawe produk sing ora bisa ditindakake kanthi proses mekanik ...
    Waca liyane