Babagan Kita

Wuxi Daya Technology Co., Ltd.

Daya minangka panyedhiya mesin press, otomatisasi stamping lan produk mesin lan layanan pendukung periferal. Baris produk kalebu luwih saka 100 jinis produk lan layanan, kayata pers presisi bingkai C, pers presisi mekanis sisih lurus, pers presisi servo, pers presisi gabungan, press presisi kecepatan tinggi, mesin feeder, robot, platform lift, udara kompresor, bagean stamping, stamping die, stainless steel coil, lsp.

Kita bisa menehi sampeyan proyek turnkey stamping, supaya sampeyan paling ora bisa ngupayakake golek produk lan solusi sing paling cocog kanggo sampeyan.

Produk kita bisa digunakake ing otomotif, penerbangan, peralatan listrik, elektronik, hardware, konstruksi lan industri liyane.

Teknologi Daya menehi pinunjul kanggo kredit, netepi kontrak lan njamin kualitas produk. Kanthi semangat kerja "kemajuan terus-terusan, sikap profesional lan kerja sama tim", lan sikap kerja kanggo nasabah pelanggan pra-penjualan, pelanggan nalika sales lan njamin pelanggan sawise-sales, teknologi Daya nyedhiyakake pelanggan produk lan solusi kanthi kinerja biaya tinggi lan luwih cocog kanggo pelanggan.

Pameran

10

November 2018 Pameran Casting Internasional Shanghai

11

Pameran stamping Internasional Shanghai 2019

03

Pameran Alat Mesin Internasional CME Shanghai Februari 2019

02

Pameran Alat Mesin Internasional CME Shanghai 2 Februari 2

01

Juni 2017 Pameran Cetakan Internasional Shanghai